.
   
 
 
- FÖR DIN KROPPS BÄSTA

Välkommen till Liljeholmens Idrottsklinik

Kliniken erbjuder en professionell mottagning för diagnosställning, behandlingsform samt behandlingsplan för patienten.
Vi behandlar alla former av arbetsskador, stressrelaterade besvär samt idrottsskador.

Bakgrund
Min idrottsbakgrund har varit fotboll, kampsport, boxning, styrketräning mm, detta gör att jag kan ge en mångsidig rehabilitering. En idrottsinriktad rehabilitering ger ökad glädje, ökad motivation samt ökad prestation för den sökande patienten under skadeperioden.
Efter 7 år som Medicinsk ansvarig Naprapat för Vasalunds IF och 6 år som Chefs Naprapat för AIK fotboll så vet jag hur man på bästa sätt bemöter och behandlar en patient som söker vård.
Idrottsmedicin har alltid intresserat mig, att hitta en bra kombination av Rehabilitering - Träning - Prestation har varit och är den drivande kraften för att hjälpa mina patienter.

Vad gör en Naprapat
Naprapati är en medicinsk manuell behandlingsmetod mot problem i ryggrad, höft, leder och muskler. Naprapaten utreder, behandlar och förebygger smärta, stelhet och funktionsstörningar i rörelseapparaten.

Behandlingsmetoder
Behandlingen är en kombination av massage, triggerpunktsbehandling, manipulation, mobilisering samt stretch. Behandlingssyfte är att minska smärtan och återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet.
Behandlingstiden är mellan 30-45 minuter, behandlingen kan kombineras med Laser, Stötvåg, Ström, Skanlab (Värme), Ultraljud, Kyla/värmeteknik, Träningsråd mm.

Välkomna
Luis.